Wandelt u mee? Schrijf u dan in.

Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor de Posbank Kerstwandeling. Doe dat door kaartjes te bestellen op het door u gewenste wandelmoment. Hieronder ziet u het overzicht van de starttijden en de het nog beschikbare aantal kaartjes. Nadat u het aantal kaarten heeft betaald komt u in de betaalmodule terecht en kunt u direct betalen. Zorg ervoor dat u de betaalinformatie bij de hand hebt bij het startpunt van de wandeling.
De kaartjes kosten 8 euro per persoon voor volwassen. Kinderen en jongeren in de leeftijd vanaf 4 t/m 17 jaar betalen 2,50 euro. Kinderen tot en met 3 jaar gratis.
Tot slot: de start van de Kerstwandeling is boven op de Posbank. Na anderhalf uur (met onderweg negen prachtige mini-voorstellingen) arriveert u bij het Koetshuis. Daar kunt u genieten van muziek en van een hapje en een drankje. Vandaar loopt u terug naar het startpunt.

Echter, we zouden het zeer waarderen wanneer u als u met de auto komt, om die vanaf 12:00 ‘beneden’ op de grote parkeerplaats bij het bezoekerscentrum te parkeren. U loopt van daaruit in ongeveer 45 minuten naar de top van de Posbank waar de officiële wandeling begint. Dus hebt u bijvoorbeeld kaartjes voor starttijd 13.00-13.15 uur besteld, dan vertrekt u om 12.15 van de Parkeerplaats beneden om conform de door u aangegeven tijd te starten.