Wandelt u mee? Schrijf u dan in.

Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor de Posbank Kerstwandeling. Doe dat door kaartjes te bestellen binnen het door u gewenste “start tijdvak”.  Hieronder ziet u het overzicht van de starttijden en het nog beschikbare aantal kaartjes. Nadat u het aantal kaarten heeft aangegeven komt u in de betaalmodule terecht en kunt u direct betalen. Zorg ervoor dat u de betaalinformatie bij de hand hebt bij het startpunt van de wandeling.
De kaartjes kosten 8 euro per persoon voor volwassenen. Kinderen en jongeren in de leeftijd vanaf 4 t/m 17 jaar betalen 2,50 euro. Kinderen tot en met 3 jaar gratis.

 

Belangrijk:  als u met de auto komt, dan aub in alle gevallen parkeren op de parkeerplaats bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Rheden (aan de voet van de Posbank).  Als u met de fiets komt dan die eveneens bij het Bezoekerscentrum stallen. Vandaar (dat is met borden aangegeven) loopt u dan naar de top van de Posbank (ongeveer 35 minuten) alwaar de officiële wandeling met de voorstellingen begint. 

 

Dus als u inschrijft voor het tijdvak 10.00-10.30, dan is dat het tijdvak waarin we u uiterlijk bij het bezoekerscentrum verwachten vanwaar u dus in 35 minuten naar de top van de Posbank loopt. Op de Posbank zelf is de start van de officiële wandeling met de voorstellingen en daar kunt u uw toegangskaartje laten zien.

 

De wandeling met de voorstellingen eindigt bij het Koetshuis. Vandaar is het slechts enkele minuten lopen naar het bezoekerscentrum waar uw auto of fiets staat.

 

Noot: Er zal deze dag één pendelbusje rijden tussen de parkeerplaats en de top van de Posbank. Deze is primair bedoeld voor degene die de aanloop naar de officiële wandeling te zwaar vinden. Als er ruimte over is kunt u eventueel ook gebruik maken van deze pendelbus.

Tijdstip start van de wandeling: